Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Ληστεία με όπλο μία... μπανάνα


Ένας Αμερικανός έφηβος προσπάθησε να ληστέψει ένα internet cafe με μία μπανάνα, ενώ στη συνέχεια έφαγε το «όπλο» του πριν να τον συλλάβουν.

Η αστυνομία δήλωσε πως ο John Szwalla μπήκε στο κατάστημα, που βρίσκεται στο Σάλεμ της Βόρειας Καρολίνας, με μία μπανάνα, την οποία είχε κρύψει κάτω από το μπλουζάκι του και την οποία χρησιμοποίησε ως «όπλο» προκειμένου να αποσπάσει τα χρήματα που βρίσκονταν στο ταμείο του καταστήματος.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και οι πελάτες ακινητοποίησαν τον επίδοξο ληστή και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, αλλά ο έφηβος έφαγε τη μπανάνα του πριν να φτάσει η αστυνομία και να τον συλλάβει.

Οι αστυνομικοί, με μία διάθεση χιούμορ, δήλωσαν ότι ενδεχομένως να κατηγορήσουν τον 17χρονο για καταστροφή των αποδεικτικών στοιχείων.

Ο ιδιοκτήτης του internet cafe, Bobby Ray Mabe, δήλωσε πως η αστυνομία αρκέστηκε μόνο να τραβήξει φωτογραφίες από τη φλούδα της μπανάνας.

«Εάν είχε όπλο, θα μπορούσε να με είχε πυροβολήσει,» δήλωσε ο Mabe. «Αλλά είχε μία μπανάνα.»

Ο νεαρός, εντούτοις, αντιμετωπίζει την κατηγορίας της απόπειρας ένοπλης ληστείας.

http://news.pathfinder.gr/misc/551060.html

6 σχόλια:

  1. Συγνώμη, δηλαδή τον κατηγορούν ότι αποπειράθηκε να κάνει «ένοπλη» ληστεία επειδή χρησιμοποίησε μπανάνα; Στην Καρολίνα θεωρείται όπλο, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxax βρε τον πιτσιρικα
    θα μπλεξει ομως για μια χαζομαρα

    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AYTO ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ.ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΟ.ΑΚΟΥ ΟΠΛΟ ΜΠΑΝΑΝΑ!!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι άλλο θα ακούσω;!!!Αντε να ξεμπλέξει τώρα, οι βλακείες πληρώνονται.Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειρηνική ληστεια,ληστεια μετά φρούτου,πειτε την όπως θέλετε,θυμίζει το Γούντι Αλεν στην παλιά ταινία,φυλακισμενος,οργανώνει απόδραση με πιστόλι φκιαγμένο από σαπούνι,πιάνει βροχή την΄ωρα της απόδρασης και το...πιστόλι μετατρέπεται σε σαπουνάδα:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή